Billigaste inkomstförsäkringen

Sverige är just nu inne i en fas där varslen står som spön i backen, minst sagt. Tänkte därför tipsa om en sajt som innehåller både mängder av information möjlighet att skicka förfrågningar på inkomstförsäkring. Inkomstförsäkring? Tänker kanske du. Ja det är kanske inte världens mest kända föräskring, men den är nog så viktigt eftersom a-kassan inte ger så mycket ersättning som den gjort tidigare år. A-kassan ger efter skatteavdrag ungefär 10 500 kr och det spelar ingen roll om man tjänar 100 000 kr eller 18 700 kr, ersättningen från a-kassan förblir densamma. Nog om detta, den sajt som delger det mesta av informationen som du behöver om du har ett intresse av att trygga upp din lön och inkomst.

> Klicka här för att hitta billigaste inkomsförsäkringen

 

billigaste inkomstförsäkringen

 

 

För att vidare beskriva sajten ovan så är det en sajt som svarar på de mesta frågor kring ämnet "inkomstförsäkring", där finns även ett formulär som man kan fylla i om man är intresserad av offerter på just inkomstförsäkring. När man fyllt i formuläret så brukar det inte gå längre än 24 timmar innan man fått ett prisförslag. I samband med prisförslaget så kan man naturligtvis även teckna själva försäkringen. Detta kan man göra antingen via telefon eller via internet. Om man även vill få information om relaterade ämnen såsom a-kassa och låneskydd så kan man även hitta resurser och information om detta via sajten som beskrivs och länkas till ovan.

Förhoppningsvis så var den information so du läst om ovan just den information som du sökt efter. Om den inte är det så är det fritt fram för dig att söka vidare här på sajten eller på någon annan sajt på internet för att du skall få till dig den information som du verkligen behöver. Försäkringar är ju bara ett av alla ämnen som man kan ha intresse av. Ett annat ämne är exempelvis aktier, lån och räntor, dessa ämnen är ju (precis som inkomstförsäkring) av ekonomisk karaktär, men det är ändå inte alls samma sak. Lån är ju för de flesta förknippat med något positivt, exempelvis nytt boende, ny bil eller en renovering. Försäkringar däremot känns i många fall som en onödig utgift, men naturligtvis så är de bra att ha när väl oturen är framme. Något som brukar tendera att hända när man som minst anar att det skall hända. Det vill säga när man är oförberedd på det.

9 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)