Den mångsidiga Fotokalendern

Fotokalendrar är ett roligt sätt att se på dina favorit digitala bilder och dela dina minnen under hela året. Dokumentera ditt barns första år med bilder från varje månad i din fotokalender, eller kom ihåg ditt bröllop med tolv av dina favorit bröllop bilder - en för varje månad under året på din fotokalender av ifolor.se. Planera för det kommande läsåret med olika bilder och händelser listade på din fotokalender, eller håll ditt hem eller kontor organiserat med mötesscheman och andra viktiga händelser som dokumenteras på din fotokalender.

 

Vill du imponera din make? Gör en romantisk fotokalender som berättar din kärlekshistoria genom bilder och ord, och slå färdigt in träffkvällar för varje månad på fotokalendern. Fotokalendrar fungerar som en bra gåva för alla situationer: ge en fotokalender som gåva till en nyutexaminerad med bilder från olika tider i hans eller hennes liv, eller gör en familjhistoria som kan gå vidare i släktren i åratal. Tillägg texter för att berätta historian bakom varje bild och att göra fotokalendern ännu mera speciell och personlig.

Fotokalendrar – Storlek och Stil

De vanligaste fotokalendrar är flersidiga A4-stoleks kalendrar där varje månad får två sidor: en sida för bilder och text och en sida undertill för att lyfta fram datum eller händelser under hela månaden, samt anpassade helgdagar eller andra helgdagar du väljer att inkludera i din fotokalender. Utöver storleken kan du även tänka på stilen av din kalender. Det finns flera tänkbara stilar en kalender kan ha och det är bara att gå omkring och se på andras kalendrar för inspiration.

Fotokalendrar är bra marknadsföring av produkter!

Fotokalendrar passar även bra för kontor och företagare, i synnerhet för marknadsföringssyfte. Skapa en kalender för dina medarbetare att dokumentera ett långsiktigt projekt eller företagets årsplan. Ge en fotokalender till varje anställd för att hålla på hans eller hennes skrivbord så det finns inga fler ursäkt att missa möten eller deadlines. Eller gör en fotokalender för dina kunder som en tack gåva (och se till att lägga företagets logotyp på den). Fotokalendrar får en rolig och personlig touch till ditt kontor och dina kundrelationer, och kan även hjälpa dig att attrahera nya kunder.

 

Ifall du inte redan började gräva fram din gamla foton från hårdskivan så är det dags att börja göra det, eller att börja ta mera digitala bilder för foto framkallning och skapandet av en fotokalender för alla du känner.

1 aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)