Inkomstförsäkring Privat

Hitta den billigaste inkomstförsäkringen - klicka HÄR ->

För många så är stress en del av livet. Det finsn så många saker att stressa upp sig för och oroa sig över. Hämta barnen på dagis, ordna med alla sociala försäkringar såsom barnbidrag, föräldrapenning och liknande samt att oroa sig över vad som händer om man förlorar jobbet.

Som tur är så finns det ett botemedel mot oron att förlora jobbet. Detta boetemdel stavas inkomstförsäkring och om man inte är medlem i något fackförbund så kan man välja att teckna en inkomstförsäkring privat. Denna inkomstförsäkring kan kompensera den arbetslöse utifall denne förlorat sin inkomst som en anställning ger. Om en arbetlös inte har inkomstförsäkring så får denne klara sig på den monetära komplensation som a-kassan kan ge, och nuförtiden så är denna ersättning relativt ringa. Den kan nämligen aldrig bli mer än 10000 kr - 11000 kr eftersom det finns ett tack i denan allmänan föräskring på 18700 kr som man sedan drar av 80 % från och sedan drar av skatt.

inkomstförsäkring privat

 

Från a-kassan så kan man få ersättnign under lite drygt 13 månader månader, och samma sak gäller om man tecknar en inkomstförsäkring privat. Tar man däremot del av de inkomstförsäkringar som finns via fackförbund så får man i de flesta fall kara sig med ersättnignstider runt 6 månader, vilket är ganska kort för många. För vissa räcker dock detta gott och man är snabb på att hitta ett nytt jobb som ger en lön igen.

Vidare så skall inte inkomstförsäkringen förväxlas med sjukförsäkring, eftersom sjukförsäkringen ger ersättning om man blir sjukskriven och inte om man blir arbetslös. Dessa två försäkringar skall inte heller förväxklas med sjukvårdsförsäkring, som istället är en typ av omställningsförsäkring utifall man blir beroende av vård och kan ge privat vård som fungerar effektivt om man väl behöver den.

Samtliga dessa tre föräskringar plus a-kassan är viktiga, vid olika tillfällen. Andra viktiga försäkringar är exemplevis olycksfallförsäkring samt bil- och hemförsäkring.

Hitta den billigaste inkomstförsäkringen - klicka HÄR ->

 

 

15 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)