Slokhatten- trendigt mångsidig

Just nu går modet i två vitt skilda riktningar. Den ena riktningen är en tydligt avslappnad och nästan sportig stil. Kläder som görs i mjuka material som ser stiliga ut men samtidigt otroligt bekväma. En slags hemmaklädsel fast ute på stan. Den andra riktningen är den totala motsatsen. Modet är strikt traditionellt med stelare material. Konservativt uppklätt även i hemmamiljö. Ur detta föds en hel del spännande trender. Kanske är det motsatserna som gör det spännande. Särskilt när det gäller huvudbonader så kan man se hur trenderna verkligen blomstrar. Det finns ett stort urval att välja mellan.

Det finns en hatt som passar till allt.

Tittar man på accessoarer till huvudet så ser man att en sort framför andra som faktiskt kan landa i båda av de olika modelägren. Bohemiskt men även konservativt strikt har slokhatten en alldeles egen fålla som den huserar i. Den kan bäras nästan jämt. På sommaren skyddar den såklart mot solen i olika sköna material. Den kan även vara väldigt funktionell på hösten mot väder och vind. Då kanske i filt eller liknande material. I alla fal är det breda brättet som är nyckeln till dess framgång. Brättet skyddar mot det mesta. Det är inte en säsongsbaserat plagg. Slokhatten kan bäras året om.

Kombinera och skapa din look.

Fast det är ju inte de praktiska kvaliterera som gör den spännande i första hand. Dragningskraften ligger i dess rykte. Filmstjärnor, popartister och andra kändisar har tagit hatten till dess mytiska nivå. Att bära en hatt som slokar kan signalera att du har något att dölja. Det är en antydan som kan få alla runt omkring att fråga sig om det är en artist eller något liknande som går mitt bland dem. Den är också väldigt artistisk i sin form. Brättet som går som en våg kan i kombination med slappa kläder, tänk kaftan eller lång sommarklänning, skapa en hippie look. Men kombinerar du den stora, nästan 1890- tals inspirerade, huvudbonaden med en kavaj eller tillknäppt långrock med stövlar till  så får du en tidlös konservativ look.

 

Lyft din garderob till nya höjder

Alla vill ha den där accessoaren som kan rädda hela deras dag, ja till och med hela deras garderob. Ett plagg som kan lyfta de tråkigaste av byxor till stilarnas hall of fame. Det brukade fungera med  ett par snajdiga solglasögon eller kanske en lyxig handväska. Nu är det dock andra tider. Det krävs lite mer av den som vill lite mer med sin stil. En slokhatt är då det plagg man behöver. Oändliga kombinationsmöjligheter som tar en outfit till höjder som får folk att vända sig om. Dessutom finns en rad butiker som säljer slokhatten vilket ger ett stort och brett sortiment.

1 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)