Våren

Ljuset har kommit tillbaka

Nu är snart den långa vintern till ända och vi går mot ljusare tider. Lusten att skapa kanske infinner sig och du blir nästan lite otålig om du inte genast hittar på något nytt projekt som du kan sätta igång så att du får utlopp för din nyvunna energi. Om du tycker om att fotografera så är våren en underbar tid att använda sin fotoutrustning på. Ljuset utomhus är helt underbart och om du bor i de delar av landet som fortfarande har snö så finns det reflektion i snön som gör att dina utomhus foton kan bli hur bra som helst. Solen som är uppe längre antal timmar för varje dag som går är ett bra tillskott till dina bilder. Använd dig av snön och solljuset i kombination så får du underbara bilder med din fotoutrustning. Du behöver inte ha någon avancerad digital fotoutrustning för att ta bra bilder. Många använder sin mobiltelefon. Det flesta av oss har en enklare digital kamera i pocketformat och den räcker långt för att få bra bilder.

Ta bilder inomhus

Våren kommer också med underbara blomster i massor av fina färger. I den enklaste matvarubutik eller bensinstation finns det ofta tulpaner att köpa. De finns i underbara färger och är väldigt tacksamma fotoobjekt. Ett roligt sätt att fotografera inomhus är att sätta ihop en enkel fotolåda. En fotolåda är en box som är öppen framtill och har ljusinsläpp på sidorna. Fotolådan är vitmålad för att få bästa ljus på dina bilder. Du tänder en ganska skarp lampa på sidan för att släppa in mera ljus och så fotgraferar du kanske din fina tulpanbukett. Ljuset och skuggorna blir väldigt fina och du känner dig som ett fotoproffs. Det här är ett enkelt tips för hur du får fina bilder.
Och vad kan passa bättre än att göra fina bilder nu till påsk. Det är uppskattat att få ett påskkort i brevlådan från en vän. Idag är det enkelt att framkalla foton genom att skicka digitala bilder över nätet. Du kan beställa färdiga påskkort med ditt eget foto enkelt och till bra pris. Det finns även många fina fotopresenter att beställa som du kan ge bort till påsk. Det är roligt att använda sig av sina egna bilder när man ska ge bort en present. Enkelheten när du beställer dina fotopresenter eller fotokort för att önska dina nära och kära en glad påsk är ett sätt att få bara fotoprodukter, som fotokalendrar från ifolor.se till ett bra pris på ett enkelt sätt. Så låt fantasin flöda.

4 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)