Att göra en kokbok

Mat är ett stort intresse

Matlagning är en väldigt utbredd hobby idag. Inte minst televisionen och radion är fullproppade med matprogram. Flera program i både radio och TV har inslag av mat även om inte hela programmet handlar om vad vi ska äta. Är man väldigt intresserad av foto dessutom så är det även roligt att ta bilder på maten vi lagar. Det syns inte minst i de sociala medierna där det är väldigt vanligt att man lägger ut bilder på vad man äter till frukost, lunch och middag. Är någon av dina vänner ute på restaurang eller kafé så kommer det ofta en bild på maten eller det goda kaffet som man har beställt och har för avsikt att äta eller dricka upp.

Bli kokboksförfattare

Tar du mycket bilder på maten du lagar? Skriver du ner mycket recept eller kombinerar du rent av alldeles egna recept? Då är det väldigt roligt att samla dessa recept och bilder på ett roligt sätt. Du kan göra egna fotoböcker med bilder och text som speglar hur din matlagning ser ut och vad du har för vanor. Om du inte är en van fotograf men tycker om att laga mat och vill göra något med dina bra recept så kan med enkla medel och lite träning på att ta bilder av mat. Du behöver inte några avancerad foto utrustning, det räcker gott med en mobiltelefon med en något så när bra digital kamera i. Ett bra ljus med möjlighet att rikta så att ljusförhållandena blir så bra som möjligt och kanske lite roligt porslin att lägga upp maten på. Här har du alla möjligheter för en proffsig och fin fotobok med dina favoritrecept i. Du väljer bilder och texter tillsammans med layout som ofta finns i fina mallar och skickar till framkallning och inom kort så har du en jättefin present eller en proffsig fotobok som kan vara en fin bok att ha framme för dina vänner att bläddra i när du har besök.

Fotobok som present

Om du har haft en stor middag eller ett kaffekalas så kan du med fördel innan kalaset gör en fotobok hos www.ifolor.se med vad du bjuder på och ge bort som en lite gåva till dina gäster. Jag lovar att det blir en populär presentbok med bilder som gör att dina gäster aldrig glömmer den fina tillställningen de var bjudna på. De kommer säkerligen att tillaga dina recept som gör att de sprids vidare. Allt det här är både enkelt och roligt att göra och det är bara fantasin som sätter stopp för dina idéer.

8 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)