Bamboojamas barnkläder

Vill du hitta de billigaste barnkläderna från Bamboojamas? Klicka -> HÄR

Ett av de absolut coolaste fenomen som jag hört om den senaste tiden är barnkläder i bambu. Klädmärket som skapar detta heter Bamboojamas och detta är ett svenskt klädmärke. Dessutom så är det en mer eller mindre känd person som ligegr bakom företaget som skapar detta och personen i fråga är Mikael Rickfors. Nu är Bamboojamas barnkläder inte gjorda till 100 % bambu utan 70 %. Men ändå, håll med om att det läter ghäftigt att kunan byta ut bomullen mot bambu istället. Det fina i kråksången är dessutom att kläderna blir av mycket hög kvalitet och funktonalitet. Dessutom så har företaget Rickfors näsa för design, så kläderna blir även mycket häftiga och även slitstarka. Varför gör man då kläder av bambu? Ja, något säger mig att kläderna inte blir billigare eftersom det måste vara en relativt ny tillverkningsmetod och de flesta nya metoder kostar mycket pengar i början eftersom man då inte lört sig att optimera processen. Så vad är då anledningen? Svaret är såklart att det är mer miljövänligt än traditionella tillverkningsmetoder med bomull.

Vill du hitta de billigaste barnkläderna från Bamboojamas? Klicka -> HÄR

Bamboojamas har blivit mycket populärt sedan det lanserades och företaget gör mer plagg än just barnkläder. Oss veterligen så gör företaget även vissa vuxenkläder och andra textil-produkter såsom gardiner och liknande. I takt med att barnkläder från Bamboojamas blivit allt mer populärt så har även företaget byggt upp ett nätverkl av återförsäljare där både konventionella butiker ingår och internet-baserade butiker.
Så om du är mer nyfiken på dessa plagg så är det egentligen bara att söka upp dem och kika på dem. Detta kan du göra genom att gå till din lokala barnklädesbutik och höra efter om de har Bamboojamas i sitt sortiment. Om de inte har det så kan de kanske köpa hem produkterna som du valt ut efter att exempelvis ha kollat i en katalog. Ett annat sätt är att utnyttja de sökfunktioner och sökmoteter som finns på internet och enkelt söka efter varumärket och produkterna på nätet. Vilken som är bäst är upp til var och en att bedömma och bestämam sig för, men personligen så tycker vi att fördelarna med Internet överväger de fördelar som finns med att söka info och handla i den "fysiska världen".

 

12 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)