Bilder berättar

Bilden säger mycket

Att betrakta en bild är en upplevelse som kan skilja sig stort mellan olika individer. Att ditt intryck av en bild är individuellt beror på att vi tolkar det vi ser väldigt olika. När vi tittar på ett foto av att äpple så upplever vi det väldigt olika beroende på vad vi har för relation till äpplen. En betraktare kanske älskar äpplen och då blir bilden av äpplet en positiv upplevelse. En annan kanske blir allergisk av äpplen och då kanske inte upplevelen av bilden på äpplet samma positiva känsla. Att gå och se en fotoutställning är väldigt givande för det ger den enskilda betraktaren möjlighet att uppleva bilderna som man själv behagar och efteråt kan man också delge andra sin åsikt om fotografierna. En bild på väggen kan verkligen göra mycket för rummet. Om du kommer in i ett rum och gigantisk grön bild på skog hänger på väggen så upplever nog de flesta av oss att rummet känns lugnt och tryggt.

Påverka själv

Du kan själv göra stora intryck på din omgivning om du delar med dig av dina bilder hemma hos dig och din familj. Vem blir inte positivt påverkad av att det hänger ett skrattande barn som är duktigt förstorad och fint inramad. Jag tror att de flesta känner glädje inför ett sådant foto. Alla har inte skrattande barn att förstora och hänga på väggen. Det hindrar inte att man gör fina förstoringar av andra foton. Det är ju bara din egen fantasi som sätter stopp vad du väljer att hänga på väggen. Använd din digitala fotoutrustning flitigt och skicka dina bilder till framkallning för att få se dem som papperskopior gör att du upplever bilderna annorlunda. Sätt även av tid för att beskära dina bilder och ta fram olika detaljer i bilden. Den häftiga effekten i blid kanske var en detalj av en bild och det i sig kan bli en häftig foto kalender hos ifolor.se.

Häng i te upp dig

Bara för att du förstorat och hängt upp foto förstoringar så behöver det inte betyda att du är färdig med din hängning av foto konsten. Du ska då klart fortsätta att fotografera och skicka in bilder för framkallning. Att förändra och byta ut dina bilder på din vägg gör att ditt rum hela tiden kan förändras. Och om du vill så kan du göra fina presenter av dina bilder och ge bort. Det är så enkelt att beställa bilder på nätet och det är en väldigt uppskattad gåva att få.

6 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)