Bra-Barnkläder i butiken nu

Vill du hitta de billigaste barnkläderna från Bra Barnkläder? Klicka -> HÄR

En av de största barnklädesbutikerna på nätet är Bra Barnkläder. Bra Barnkläder barnkläder är ett intressant koncept och denna butik har en mängd olika varumärken i sitt sortiment och de har även en viss andel av babykläder. Anledningen till att det är värt att besöka denna onlinebutik är dels att de har rimliga leveransvillkor som står sig väl gentemot de övriga butikerna online. 

Det som är extra intressant med Bra-Barnkläder är att de är duktiga på att ta hem kläder och varumärken från andra länder. Exempel på detta är alla de danska barnkläder som man kan välja och vraka bland.
I övrigt så finner man både byxor, tröjjor, bodys, jackor, mössor, vantar och en massa andra barnkläder också för den delen.

Vill du hitta de billigaste barnkläderna från Bra Barnkläder? Klicka -> HÄR

Någt som kan vara intressant att veta är att personerna som driver Bra-Barnkläder är föräldrar själva vilket innebär att de vet vilka behov som finns när det gäller babykläder samt barnkläder. De egenskaper som grundarna till denna butik söker hos barnkläder är att de håller hög kvalitet på så vis att de tål ett aktivt liv och vilda lekar. Vidare så driver grundarna (som för övrigt är pappor) även en webbutik med barnskor. Så du kommer förmodligen aldrig hitta så mycket barnskor i Bra Barnkläders webbutik, utan du får istället besöka butiken med barnskor för detta.
Vidare så tycker jag att man får en väldigt personlig känsla när man besöker Bra barnkläder eftersom grundarna själva är öppna för att man ringer dem utifall man har förbättringsförslag eller behöver byta någon av varorna som man köpt.

Om man tittar vidare på de leveransvillkor som butiken har har så innebär dessa 1-3 dagars leverans, öppet köp under 30 dagar, säkra och trygga betalningslösningar samt en bifogad faktura (via Klarnas faktura-tjänst).

Sist men inte minst så kan vi även notera att företaget som driver Bra barnkläder har sitt säte i Malmö i Skåne län. Det var allt om denna butik, men håll utkik efter information om fler barnklädes butiker på nätet!

27 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)