Dalarna

Typisk natur i Dalarna är djupgröna skogar och vida vidder med stora ängar. Det är vanligt i byarna med röda timmerstugor och trånga smala bygator som slingrar sig genom landskapet. En väldigt speciell syn är de blå bergen som tronar i horisonten. Åk hit och få en bra bild av Sverige. En bild som många tycker väldigt nationalromantiskt. Ge dig själv chansen att upptäcka detta landskap och gör det grundligt. För här finns kultur och äventyr att uppleva i massor. Det tar aldrig slut på aktiviteter. Och det spelar ingen roll vad det är för årstid här finns det saker att uppleva och göra årets alla månader.

Dokumentera resan

När du ger dig ut på äventyret Dalarna så kom ihåg att ta med din digitala kamera utrustning så att du kan ta riktigt många bilder för den här resan är värd att njuta av i efterhand kanske i form av ett fotoalbum som du själv satt samman med digitala bilder för ifolor.se som du skickat via nätet på framkallning genom några knapptryckningar med datorn och inom några dagar så har du bilderna i din brevlåda och kan sätta igång ditt skapande. Vad ska du fylla ditt fina fotoalbum från resan i Dalarna med förutom fina bilder så klart? Det kan vara en biljett från Zornmuséet i Mora eller Carl Larsson gården i Sundborn. Du kanske har stannat vi en av alla blomsterängar och plockat en fin bukett med ängsblommor. I så fall kan du pressa några fina blommor som du sedan sätter bredvid dina fina bilder.

Detaljer

Glöm inte de små detaljerna när du ska fotografera på din resa. När jag nämner detaljer så kan mena både att ha din digitala kamerautrustning i topptrim som att verkligen ta bilder de små detaljerna. I Dalarna finns det många små detaljer som du kan föreviga. En fin väderbiten timmervägg på ett urgammalt hus kan vara fint att ta bild på. Att se det väl slitna timret som varit husvägg i väl hundra år är vackert att titta på och värt att föreviga. Att ta en bild genom en portal in till en gammal dalagård är en väldigt intressant bild som berättar att där längre in på gården finns något mer att se. Eller så förevigar du alla fina folkdräkter som visas upp för det mesta under midsommar. Varje socken har sin egen dräkt och det är praktfulla kläden som har gamla anor. Res till Dalarna och få en fin bild av Sverige.

2 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)