DC barnkläder

Vill du hitta de billigaste barnkläderna från DC? Klicka -> HÄR

Skejtarstilen var otroligt populär under 90-talet och början av 2000-talet. Sedan dess så har det breda intersset mattats av något i Sverige men istället så har andr sporter inom "action" - kategorin kommit till. Exempelvis snowboarding, wakeboarding och kitesurfing.

För de som fortfarande är fanatiska i skatekulturen så är DC mycket sannolikt ett populärt klädmärke. DC är någon form av förkortning för DC shoecompany usa. Uttöver skateboarding så är DC även ett klädmärke som tar fram surfkläder och snowboardkläder, så det är verkligen ett klädmärke som riktar sig till frihetstörstande äventyrssportare. 

Själv har jag ägt ett par vita DC - skor som jag använde när jag åkte skateboard under min tid i högstadiet. De var grymt sköna och det kändes coolt att ha ett par amerikanska skor på sig. Efterhand så växte jag väl ifrån det här med skatestilen och började ha en mer "mogen" klädstil. Man blir dock lite sugen på att börja anamma skatestilen igen när man besöker DC s officiella hemsida och ser de coola snubbar och kläder som visas upp där. 

En relativt stor nyhet sedan ett par år tillbaka är att DC även slagit sig in på barnklädesmarknaden då man börjat erbjuda just barnkläder. Dessa är verkligen supercoola och jag skulel närmast beskriva dem som "skatestil" i miniatyr. Jag kan tänka mig att alla som älskat skateboardlivet och kasnke åkt bräda någon gång i livet, men nu blivit äldre och skaffat sig familj, köper dessa barnkläder åt sina små barn. 

Det som är bra är att dessa barnkläder online finns att köpa både i nätbutiker och i konventionella butiker med barnkläder och i vissa fall även i rena sportaffärer, typ Stadium eller Intersport.

Vidare så är DC barnkläder väldigt kvalitativa och man får verkligen käsnlan av att de designers som tagit fram den tänkt till och gjort sitt yttersta för att skapa bra barnkläder, till ett rimligt pris.

Så tveka inte utan ta istället chansen och checka in dessa kläder, de är riktigt coola och står sig mycket väl i jämförelse med andra liknande varumärken, exemplevis Quiksilver, Billabong eller Etnies.

4 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)